Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en şayeste eder politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, usturuplu fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenine sahip başlamak yüce bir avantajdır. Bittabi bu yararı Yangın Merdiveni Kapısı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine sahip olgunlaşmak dâhilin binanızın yeni olması evet da dolgunca şiddetli olması gerekmemektedir.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, yeğin yangın kapısı malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Dekoratif yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en sağlıklı bapların binanın binasına yaraşır çelik gibi malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği bileğmaslahatmemiştir.

Tamam çıkışların Yangın Merdiveni Kapısı ve muvasala yollarının bayağıda belirtilen şartlara şık olması gerekir:

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip tetebbu geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Özellikle içli ve kalburüstü materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page